Δίδυμοι πύργοι: Θεωρίες συνωμοσίας!

Στις 17/10/2004 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε στην εκπομπή ‘Κίτρινος Τύπος’ στο Alter διάφορες θεωρίες συνωμοσίες για την πτώση των Δίδυμων Πύργων. Δύο σκίτσα από το περιοδικό Έψιλον της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας που δημοσιεύτηκαν λίγο καιρό πριν την επίθεση της 9/11 αποδείχτηκαν προφητικά. Τα σκίτσα αυτά δημοσιεύτηκαν στις 26/8/2001 και στις 9/9/2001 και σχεδιάστηκαν από τον art director Κώστα Αγγελετάκη του περιοδικού.

Το πρώτο σκίτσο δείχνει έναν άνθρωπο να τρέχει στο Μανχάταν, ενώ 2 αεροπλάνα κατευθύνονται προς τους δίδυμους πύργους. Οι δείχτες που υπάρχουν στην μπλούζα δείχνουν ότι η ώρα είναι 8:30 (το πρώτο αεροπλάνο έπεσε στις 8:46). Επίσης το συγκεκριμένο σκίτσο είναι δημοσιευμένο στην εισαγωγική σελίδα της ενότητας ‘Μια υπέροχη ζωή’ της σελίδας 65 του περιοδικού (6+5=11), ενώ η ημερομηνία είναι 26/8/2001 (2+6+8+2+1=11).


Ο κ.Αγγελετάκης είπε πως του ήρθε να ζωγραφίσει το παραπάνω σκίτσο επειδή ‘…όνειρό του είναι να επισκεφτεί το Μανχάταν και να κάνει εκεί γύρω τζόκινγκ!!!’.

Το δεύτερο σκίτσο δεν μπόρεσα να το βρω!  

Μια άλλη σύμπτωση είναι η εξής: Αν μετατρέψεις τον αριθμό της πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που έπεσε Q33NY σε γραμματοσειρά Wingdings θα βγούν οι χαρακτήρες: αεροπλάνο, πύργος, πύργος, θάνατος, εβραίοι. Όμως, η σύμπτωση αυτή είναι ένα ακόμα urban legend. Ο αριθμός της πτήσης ΔΕΝ ήταν αυτός. Ο σωστός αριθμός του πρώτου αεροπλάνου είναι ΑΑ077 και του δεύτερου ΑΑ011.


Μούφα αυτή η σύμπτωση τελικά…

 

Ανάμεσα στις πάρα πολλές συμπτώσεις του τραγικού γεγονότος της 11ης Σεπτεμβρίου, παραθέτω ένα από τα χιλιάδες τετράστιχα που υπάρχουν στο βιβλίο ‘Οι Αιώνες’, το οποίο έγραψε ο διασημότερος «προφήτης» του Μεσαίωνα, Νοστράδαμος:
«Στη πόλη του Θεού θ’ ακουστεί μια φοβερή βροντή,
Δύο αδέλφια σκισμένα στη μέση από το χάος,
ενώ το οχυρό θα αντέχει, ο μέγας ηγέτης θα υποκύψει,
ο τρίτος μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει όταν η πόλη θα καίγεται»

Πολλοί ερμήνευσαν την ερμηνεία ως εξής: Τα δύο αδέλφια είναι οι δίδυμοι πύργοι, το οχυρό είναι το Πεντάγωνο, ο μέγας ηγέτης είναι ο Τζορτζ Μπους και η μεγάλη πόλη είναι η Νέα Υόρκη.

Αλλά η πιο μυστηριώδης σύμπτωση είναι αυτή!!! Μέσα από τους καπνούς των Πύργων φάνηκε η φιγούρα του εξέχοντος πολιτικού μας προσώπου, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη…

Advertisements

Δημοσίευσε ένα σχόλιο

Required fields are marked *
*
*

Αρέσει σε %d bloggers: